هند

آشنایی با اصطلاحات پذیرش تحصیلی

آشنایی با اصطلاحات پذیرش تحصیلی

در این مقاله سعی شده شما متقاضی عزیز با انواع  اصطلاحات پذیرش تحصیلی آشنا بشوید.

 

APPLY

اپلای به معنای درخواست پذیرش از دانشگاه مقصد می باشد. در بیشتر دانشگاه های دنیا اپلای بصورت آنلاین می باشد و ممکن است شما برای اپلای مجبور باشید هزینه هم بدهید.

FREE APPLY

در بسیاری از دانشگاه های دنیا اپلای بصورت رایگان انجام می شود. البته بهتر است شما نیز برای اپلای کردن هزینه نکنید چون این هزینه غیر قابل عودت می باشد.

APPLICATION FORM

به فرم درخواست پذیرش تحصیلی که باید توسط دانشجو تکمیل شود گفته می شود.

FUND

به کمک هزینه های تحصیلی گفته می شود و انواع مختلفی دارد فاندهای تحصیلی می تواند هم شامل کمک هزینه های تحقیقاتی، کمک هزینه خوابگاه، شهریه و غذا را شامل می شود و این بستگی به نوع فاندی دارد که شما استفاده می کنید.

 

 

 

SOP-STATEMENT OF PURPOSE

این اصطلاح همان انگیزه نامه می باشد یک قبلا بطور مفصل در مقاله جداگانه توضیح داده شده است. بطور خلاصه شما باید در انگیزه نامه هدف تحصیل معرفی خودتان و چرا درخواست داده اید را توضیح بدهید.

COVER LETTER

نامه دیگر انگیزه نامه می باشد که در برخی سایتهای دانشگاهی استفاده می شود.

 

STUDY PLAN

گاهی اوقات دانشگاه از دانشجو برنامه و گام های تحقیقاتی خود را می خواهد و شما باید در دو تا سه صفحه مراحل تحقیق خود را ارائه کنید. این مراحل باید از شروع تحقیق مراحل تحقیق موارد مورد نیاز تحقیق را کاملا شرح دهید.

 

RESUME

رزومه یا همان سوابق تحصیلی  شامل توضیحات پیرامون مدرک علمی تان مقالات کنفرانس و همایش ها باید در ان ذکر شود

 

CURRICULUM VITAE

در CV مثل رزومه می ماند و شما می توانید بیشتر از رزومه توضیح بدهید در CV شما می توانید بخش کارهای که انجام دادید به تفضیل توضیح بدهید.

 

DEADLINE

ددلاین یعنی آخرین مهلت دانشگاه برای تحویل مدارک تحصیلی به کمیته های دانشگاه برای اخذ پذیرش می باشد.

TRANSCRIPT

 شما متقاضی عزیزبایدریز نمرات تمام مقاطع تحصیلی تان را ترجمه کنید و به تاییدات دادگستری وزارت خارجه و سفارت کشور مقصد برسانید.

 

LETTER OF RECOMMENDATION

شما اگر برای مقطع دکتری یا پست دکتری دست به اپلای می زنید بهتر است از اساتید بنام رشته خود LOR  بگرید. در این نامه نویسنده بایدبه توانایی علمی شما اشاره کند و ضمنا شما را بعنوان فردی کوشا و ساعی به دانشگاه مورد نظر معرفی کند. حتما نویسنده نامه فردی باشد که انگلیسی روان بتواند بنویسد و در رشته شما صاحب عنوان و مقاله دار باشد.

 

LETTERS OF REFERECE

نام دیگر توصیه نامه علمی می باشد.

 

ADMISSION

ادمیشن به معنای دریافت پذیرش از دانشگاه و تایید شما بعنوان دانشجو می باشد

 

ADMISSION LETTER – ACCEPTANCE LETTER

چنانچه با درخواست شما برای پذیرش موافقت شود این نامه صادر می شود و شما می توانید پروسه اخذ ویزا را شروع نمائید.

 

ADMISSION FEE – APPLICATION FEE

برای ارسال نامه پذیرش شما مجبور به پرداخت هزینه می باشید. این هزینه از 50 دلار تا 1000 دلار بستگی به دانشگاه و مقطع شما متفاوت می باشد. بعد از پرداخت این هزینه نامه پذیرش شما صادر می شود.

CONDITIONAL ADMISSION OR ACCEPTANCE

ممکن است گاهی اوقات بعلت نداشتن مدرک زبان یا گذراندن بعضی از دروس پیش یا مصاحبه حضوری با پذیرش شما بصورت موقت مواقفت می شود تا بعد از کامل کردن این مدراک شما می توانید پذیرش نهایی را اخذ کنید.

PREREQUISITE COURSES

به دورهای پیش نیازی که شما باید برای پذیرش نهایی بگذرانید پریکوئیزیت گفته می شود.

 

LETTER OF INTERODUTION

معرفی نامه تحصیلی شما می باشد که از طرف سفارت پس از موافقت با ویزای شما صادر می شود و دارای شماره مرجع می باشد و هنگام ورود شما به دانشگاه از شما دریافت می شود.

 

STUDY PERMIT

استادی پرمیت مجوز تحصیل در کانادا می باشد که به همراه یک ویزای توریستی فرد را قادر به ورود به کانادا و سپس تغییر ویزا به تحصیلی می باشد.

 

CO-OP

آموزش تعاونی و مشارکتی می باشد و از ترکیب کلاسهای تجربی و تئوری تشکیل شده است.

 

INTERN-INTERNSHIPS

به کار آموز در دانشگاه گفته می شود. وقتی شما بعنوان یک کارآموز به دانشگاه های کشور مختلف می روید و در دورهای پژوهشی شرکت می کنید به شما کار آموز می گویند. حالا شما یا با شهریه می توانید وارد دانشگاه بشوید یا بورسیه می گیرید.

 

TUITION FEES

به میزان هزینه شهریه دانشگاه تویشن فی گفته می شود. تویشن فی می تواند سالانه یا دو ترم در سال پرداخت می شود. تویشن فی می تواند شامل کلیه هزینه های شما مثل لوازم آزمایشگاهی خوابگاه می باشد.

 

PROOF OF FUND

به مدرک و نامه شما که از بانک گرفته می شود که نشان دهنده توانایی مالی شما می باشد گفته می شود مقدار توانایی مالی شما بستگی به کشور مقصد دارد.

 

CUSTODIAN DECLARATION

اگر سن شما متقاضی عزیز زیر 18 سال می باشد ما باید به سفارت یک قیم معرفی کنید و فرم قیم را برای سفارت تکمیل کنید.

STUDT GAP

به مدت فواصل زمانی بین دو مقطع تحصیل گپ تحصیلی گفته می شود که در مقاله جداگانه بطور تفضیل گفته می شود.


 

برای دریافت هر گونه مشاوره تحصیلی در زمینه کشورهای آلمان چین وهندوستان می توانید با مشاورین موسسه مهرگان آرمان پویندگان دانش تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *